+40 766 650 480

Termeni și condiții

 

 1. Termeni

Prin accesarea acestui site, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții de utilizare, toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru conformitatea cu orice legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu aveți permisiunea de a utiliza sau accesa acest site. Materialele conținute în acest site sunt protejate de legea drepturilor de autor și a marcii comerciale aplicabilă.

 1. Utilizare licență

Este permis să descărcați temporar o copie a materialelor (informații sau software) de pe site-ul SC Raitradus SRL numai pentru vizualizare personală, ne-comercială, tranzitorie. Aceasta este acordarea unei licențe, nu un transfer de titlu și sub această licență nu puteți:

 • modifica sau copia materialele;
 • utiliza materialele pentru orice scop comercial, sau pentru orice afișare publică (comercială sau necomercială);
 • încercați de a decompila sau de a retro-ingineria orice software conținut pe site-ul nostru;
 • șterge orice drepturi de autor sau alte notificări de proprietate de pe materiale; sau
 • transfera materialele către o altă persoană sau „oglindește” materialele pe orice alt server.
 1. Dezvăluire

Toate informațiile personale furnizate de utilizator vor fi tratate în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Traducerile sunt considerate informații confidențiale și nu vor fi dezvăluite terților fără consimțământul dvs. explicit.

 1. Serviciile

Pentru a solicita un serviciu de traducere, clienții trebuie să ne contacteze direct prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site. Toate detaliile legate de tarife, timpul de răspuns și alte aspecte specifice proiectului vor fi discutate individual cu fiecare client.

 1. Limitări

În niciun caz, SC Raitradus SRL sau furnizorii săi de servicii de traducere nu vor fi răspunzători pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, daunele pentru pierderea de date sau profit sau datorită întreruperii afacerii) care apar din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul SC Raitradus SRL, chiar dacă SC Raitradus SRL sau un reprezentant autorizat al SC Raitradus SRL a fost informat verbal sau în scris despre posibilitatea unor astfel de daune.

 1. Modificări

SC Raitradus SRL își rezervă dreptul de a revizui acești Termeni și Condiții la discreția sa, în orice moment. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să fiți legat de versiunea actuală a acestor Termeni și Condiții.

 1. Legea aplicabilă

Orice reclamație legată de site-ul SC Raitradus SRL va fi guvernată de legile din România, fără a face referire la dispozițiile sale privind conflictul de legi.

ro_RORomanian